dilluns, 14 de maig del 2012

PRECS I PREGUNTES 12 DE MAIG DE 2012


PRECS I PREGUNTES

A principis del mes de març vàrem poder veure a la premsa que el Batlle s'havia reunir amb el President Bauzá i que li havia traslladat alguns problemes del nostre poble. Què li va explicar, exactament, i quines respostes en rebé?

Ens varen dir que volien posar bancs a la marjadona que l'Ajuntament ha fet net davant can Vallès. Quin calendari tenen per fer-ho?

A les barreres de les cases de son Canals hi ha càmeres que apunten a la via pública. És legal?

En el carrer de Son Bauçà i en alguns trams del carrer del Clot, com per exemple a l'altura del carrer Pius XII, el paretó és molt baix i pot resultar perillós. Per evitar que ningú caigui mai al torrent pregam s'estudiï posar una barana o alguna protecció.

Ens agradaria saber per què a la web municipal només surten les fotos dels regidors del grup municipal del Partit Popular.

Al Ple del 4 de novembre vàrem aprovar per unanimitat col·locar suros informatius a diferents punts del poble. Què han fet al respecte?

Com està el tema del wàter i la font a l'Amfiteatre?

Com està el tema de targes per aparcar en zona de residents? Se'n segueixen donant?

Han tornat a arrabassar la barrera de la mina del Corralet; saben on és? Es mirarà d'arreglar?

Davant la barrera de l'urbanització de son Canals que dóna a la carretera hi ha una pedrota que impedeix el pas a peu amb cotxets de bebès. Pregam que s'hi deixi més espai.

Es varen matar unes ovelles i s'han deixat sense enterrar. Per motius d'higiene i salubritat, pregam que les facin enterrar.

L'Ajuntament tira verí per matar plantes. Pregam que s'empri un sistema més respectuós amb el medi ambient.

Després de la neteja dels torrents, es varen cremar les restes dins el llit fluvial emprant una substància tan contaminant com el gasoil. També s'empra en la crema de restes orgàniques de davall el cementiri. Pregam que s'empri un sistema més respectuós amb el medi ambient.

Hem rebut una petició de l'Associació de Veïns de son Canals per saber la disponibilitat de l'Ajuntament per pintar el punt verd o forrar-lo de pedra.

Què pensen fer per les festes de sant Joan? Per què no es convoca la Comissió de Festes?

Què pensen fer amb el Pont de can Bi? Estam contents que finalment hagin vist que perilla, després de les nostres múltiples advertències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada