divendres, 8 de març del 2013

MOCIÓ PLATAFORMA "SALVEM ELS ESCARS DE DEIÀ"


Ja fa anys que els deianencs i les deianenques lamentam l'estat de diversos escars del nostre municipi; en nombroses ocasions s'ha fet arribar aquest malestar a representants del Govern espanyol i el Govern Balear.

També n'hem parlat diverses vegades en aquest Ple, la darrera el 13 gener de 2012, i sempre obtenint unanimitat en els acords.

Creim que en aquest cas cal donar entitat a la unitat social i política que sempre hem demostrat.

Per això proposam la següent 

MOCIÓ

1.- L'Ajuntament impulsarà la creació d'una Plataforma que s'anomenarà "Salvem els escars de Deià", i hi convidarà les entitats, negocis, partits i ciutadans de Deià.

2.- L'Ajuntament farà el necessari per a què se celebri, en no més d'un mes, la reunió constitutiva d'aquesta Plataforma. La reunió serà degudament publicitada i en cap de setmana, per assegurar-nos que hi pugui assistir tothom que vulgui.



El batle diu que s'està negociant amb Delegació de Costes, i demana temps per veure si realment tenen interès per arreglar-ho.

Acceptam deixar la proposta sobre la taula per a què es discuteixi d'aquí dos mesos, en el següent ple, quan ja s'hagi produït la reunió definitiva amb el delegat de Costes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada