dimecres, 4 de maig del 2016

MOCIÓ SOBRE LA FREQÜÈNCIA D'AUTOBUSOS DE LA LÍNIA 210 PER DEIÀ

Amb l'arribada de l'estiu, la gent que empra el servei públic d'autobusos fins al i des del nostre poble es multiplica, fent que sovint sobrepassi la capacitat dels vehicles i molts d'usuaris quedin al terra, ja que no es posen autobusos de suport.

Hem sabut que la freqüència fins a i des de Valldemossa s'ha incrementat notablement a partir d'aquest maig (d'11 a 17), així com fins a i des de Sóller amb la línia 211, la qual cosa deixa el nostre municipi amb una connectivitat molt menor que la dels seus veïnats: amb el canvi a l'horari d'estiu just hem passat de 7 a 8 connexions. Això afecta a la nostra capacitat de moure'ns en transport públic, però també a la nostra economia ja que manco turistes ens poden visitar.

Per tot això presentam la següent moció:

1.- El ple de l'Ajuntament de Deià demana al Govern de les Illes Balears que treballi i faci les gestions oportunes per augmentar la freqüència d'autobusos de la línia 210 per Deià.


2.- El ple de l'Ajuntament de Deià demana al Govern de les Illes Balears que faci les gestions oportunes per assegurar que els autobusos del transport públic no deixin ningú a terra per manca de places quan passa per Deià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada