divendres, 27 de setembre del 2013

MOCIÓ PER A LA GRAVACIÓ I RETRANSMISSIÓ DELS PLENS

Les Corporacions Locals tenen l'obligació de facilitar als ciutadans la més àmplia informació sobre la seva activitat (art. 69 LRBRL), i a impulsar la utilització interactiva de les tecnologíes de la informació i la comunicació per a facilitar la participació i la comunicació amb el veïns del municipi (article 70bis.3).

Per altra banda, la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, diu expressament que les sessions del ple de les corporacions locals son públiques i tots els ciutadans tenen dret a assistir-hi i a obtenir còpies i certificacions acreditatives dels acords de les corporacions locals.

S’ha de tenir en compte que l’article 20.2 de la Constitució reconeix el dret a comunicar i a rebre informació certa per qualsevol mitjà de difusió.

Les sessions plenaries de l’Ajuntament de Deià se celebren el primer divendres de cada dos mesos a les 9:30 del matí, quan la major part dels ciutadans fan feina i no hi poden assistir, 

Una càmera de gravació té un preu molt baix.

Per tot això presentam la següent

MOCIÓ

1.- L'Ajuntament de Deià adquirirà una càmera de vídeo, gravarà els plens, els penjarà a internet i en farà difusió per les xarxes socials, per a què la ciutadania pugui veure a ca seva quan vulgui i pugui que hi feim els seus representants.

Es rebutja per 4 vots en contra (PP) i 3 a favor (Agrupació DEIA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada