dissabte, 4 d’agost del 2012

PRECS I PREGUNTES JULIOL 2012


PRECS I PREGUNTES

Avui mateix hem presentat una sol·licitud per a què es prevengui la pràctica del botellon a l'aparcament de can Roig, ja que l'any passat hi hagué algun incident i enguany ja se n'ha donat algun cas.

Se'n pren nota.

Quina avaluació fan de les festes de sant Joan?

Molt positiva.

Agraïm que hagin tengut en compte dues de les suggerències sobre festes que els férem l'any passat (cobrar als externs en la tremponada i oferir fruita a la festa de la tercera edat). Així mateix trobam que la festa d'aigua o el suport a es Seregall han estat dues innovacions molt encertades. Tanmateix, els volem fer arribar unes altres idees de cara a l'any que ve (algunes d'elles ja les els hem dites altres vegades): a) és una pena que les festes es facin abans de sant Joan, quan els infants encara tenen escola; seria millor fer-les després; b: convendria millorar la distribució dels actes, que algunes vegades se solapen; c) ja sabem que secunden la croada d'en Bauzá en contra del mallorquí, però almanco podrien tenir la decència de posar el cartell de “Mercado Artesanal” en els dos idiomes oficials.

Se'ns contesta que s'havia deixat de fer la festa de l'aigua per les sequeres, però que la nova modalitat de piscines ho permet.

Darrerament la depuradora fa molt mala olor. Han fet res en aquest sentit?

No en tenen constància.

La maror va fer córrer les boies de sa Cala cap a la dreta. Convendria estirar-les i recol·locar-les.

Se'n pren nota.

Al principi de la legislatura ens vàrem oferir al batle per anar junts a veure el responsable de costes per demanar-li una solució per als nostres escars. El batle ens va dir que sí, però que millor esperàssim a que se'l nomenàs. Ja deu estar més que nomenat, què ha fet en aquest sentit?

Encara no.

L'altre dia el WC portàtil de les dones situat a l'aparcament de sa Cala estava espenyat. Era un fet puntual?

Ja s'ha arreglat.

Què sap i què ha fet el govern municipal arran que es posassin les barreres a l'aparcament de son Marroig?

No ha fet res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada