dissabte, 28 de maig del 2011

MOLTES GRÀCIES, DE TOT COR

Temps hi haurà per interpretar amb calma els resultats que les eleccions del passat diumenge, però dues coses són innegables: per una banda, que el PP va revalidar la seva majoria absoluta, i per tant es mereix la nostra enhorabona; per l'altra, que les nostres propostes i la nostra manera de fer feina varen pujar espectacularment, davant un daltabaix de l'opció continuista, evidenciant que les coses no s'estaven fent bé i que el canvi és necessari, governi qui governi.


Però el que volem fer ara és donar les gràcies a qui ens heu votat. Gràcies pel vostre suport, per la vostra confiança, per la vostra complicitat.


També volíem donar les gràcies a tots els que heu participat en la campanya, que ens heu ajudat a arribar al màxim possible de gent, que ens heu donat idees pel programa, que ens heu assessorat, animat i aconsellat, que ens heu fet arribar el vostre suport, ens heu telefonat o que ens heu dirigit una mirada còmplice quan ens trobàvem. Sense vosaltres aquest resultat no hagués estat possible.


Evidentment, també volem donar les gràcies a les nostres parelles, famílies i amics, que heu suportat les nostres absències i aguantat els nostres nirvis. Sense vosaltres no haguéssim pogut acabar vius la campanya!


A tots aquells que heu donat la cara per Agrupació DEIA, defensant-la i recomanant-la als bars, carrers i botigues; i molt especialment a totes i tots els que heu anat a les llistes sabent que la discrepància es persegueix a Deià, moltíssimes gràcies!


A na Francisca, na Maria, na Sara i na Cris, per haver mantengut viu el foc de l'esperança durant 8 anys, mil gràcies.


164 vots i 3 regidors és un resultat històric, a les portes de guanyar. El canvi és inaturable, però som conscients que ara depèn de la feina que facem com oposició, vigilant el govern i fent arribar les vostres propostes. Esperam estar a l'altura. Vos asseguram que ens hi deixarem la pell.


Però ara, més que mai, vos volem donar les gràcies. De tot cor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada