diumenge, 1 de maig del 2011

EL GOVERN MUNICIPAL DE DEIÀ ES MENJA EL PRESSUPOST

DURANT EL 2010 EL PACTE PP-UM S'HA GASTAT 14.000€ EN RESTAURANTS I BARS

Des de l'Agrupació DEIA trobam immoral que durant el 2010, en plena crisi econòmica, l'Ajuntament de Deià hagi gastat 13.836,99€ en restaurants i bars. En Jaume Crespí hauria de pensar que és batle d'un poble de 800 habitants i no l'ambaixador dels EEUU, abans de malgastar així els doblers públics.

Consideram hipòcrita que el batle hagi sortit en els mitjans de comunicació prometent austeritat mentre malbaratava així més de 1.000€ mensuals, ben necessaris per a altres coses. Hi ha gent que en aquests moments ho passa molt malament, i tot i així paga puntualment els seus impostos per a garantir que els serveis públics funcionin; aquesta gent mereix més respecte.

Així mateix, criticam que bona part d'aquests 14.000€ s'hagi fet en restaurants de fora del municipi; pel que fa als doblers gastats a Deià, la distribució és ben desequilibrada, amb restaurants i bars que passen el parell de milers d'euros i d'altres que no en reben ni un.

Per tot això, trobam que el batle i els que conformen el govern actual estan desacreditats per a prometre austeritat. Des de l'Agrupació DEIA ens comprometem a reduir de forma espectacular les “despeses de representació”, així com a publicar mensualment el que hi gastam, especificant els assistents i deixant clar quin benefici n'ha tret el poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada