dijous, 14 de juny del 2012

AGRUPACIÓ DEIA EXIGEIX QUE ES RETIRI LA DEDICACIÓ EXCLUSIVA A LA REGIDORA MAGDALENA LÓPEZ PER HAVER ANAT A UN ACTE DEL PP EN HORARI LABORAL


La coalició d'esquerres considera inacceptable que una persona que cobra per servir l'Ajuntament dediqui el temps de feina al partit 

Agrupació DEIA-PSM-PSOE-IV ha criticat que Magdalena López, regidora que cobra la dedicació exclusiva a l'Ajuntament de Deià, anàs a un acte del PP en horari laboral.

La coalició ha indicat que es va assabentar per facebook i twitter que Magdalena López havia anat a donar suport a José Ramón Bauzá al Parlament el passat dimarts, durant la votació de les esmenes a la totalitat a la modicació de la Llei de Funció Pública. Així, el PP de Deià va penjar a les 13:29 (horari laboral) una foto de la regidora a les xarxes socials amb l'escrit "Representació del PP de Deià al Parlament amb Magdalena López Vallespir"; a la foto i a l'escrit surt una altra militant deianenca.

 Agrupació DEIA ha qualificat de "possible malversació" la utilització del temps que es cobra de la institució en actes de partit, i per això demanarà al Ple que li retiri la dedicació exclusiva a la regidora.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada